A Bigger Splash

A Bigger Splash

Legenda rock Marianne Lane este într-o vacanță de recuperare pe insula vulcanică Pantelleria împreună cu Paul, partenerul ei. Celebrul producător muzical Harry , fost iubit de-al lui Marianne, apare în mod neașteptat pe insulă împreună cu fiica sa, Penelope . Harry mai aduce și o uriașă încărcăturăde nostalgie, față de trecutul comun, iar Marianne nu are cum să se ferească de răscolirea sentimentelor. De la râsete și dorințe carnale, vacanța sub soarele meditarenean va excalada în violență.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 5m2015

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0