A Man Called Ove (En man som heter Ove)

En man som heter Ove

În ciuda faptului că Ove, în vârstă de 59 de ani, este depus în funcția de președinte al asociației sale de condominii, dar continuă să privească cartierul cu un pumn de fier. Când gravida Parvaneh și familia ei se mută în casa terasă de lângă Ove și se întoarce din greșeală în căsuța poștală a Ovei, pornește o serie de schimbări neașteptate în viața lui.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 56m2015

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/70070/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/70070/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0