About a Boy

About a Boy

Will Freeman este un londonez de șold, care într-o zi își dă seama că prietenii lui sunt implicați cu responsabilitățile vieții căsătorite și asta îl lasă singur în frig. Trecându-se singur ca tată singur, el începe să întâlnească un șir de mămici singure, încrezător în capacitatea sa de a le lăsa în urmă atunci când încep să ceară angajament. Însă speranța lui Will de a continua studiile universitare este întreruptă când îl întâlnește pe Marcus, în vârstă de 12 ani, în multe privințe, opusul său complet.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 41m2002

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/79507/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/79507/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 1

  • Carmen - 24 aprilie, 2020

    Acest film este obligatoriu sa fie vizionat . Nota 10