After We Collided

After We Collided

After 2 Online Subtitrat Romana HD: Tessa se trezește luptându-se cu relația ei complicată cu Hardin; ea se confruntă cu o dilemă care le-ar putea schimba viața pentru totdeauna.

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) și Tessa Young (Josephine Langford) parcurg urmările despărțirii lor. În timp ce Hardin cade pradă unor obiceiuri proaste, Tessa, înarmată cu o nouă încredere de sine, primește stagiul visurilor sale la Vance Publishing Company. Odată sosită la Vance, ea este remarcată de colegul său, Trevor (Dylan Sprouse), care este exact genul de tip cu care Tessa ar trebui să fie. Dylan e inteligent, amuzant, chipeș și responsabil; cu toate acestea, Tessa nu și-l poate scoate pe Hardin din cap. El este, până la urmă, iubirea vieții ei. Chiar și cu toate neînțelegerile și greutățile lor, Tessa nu poatenega atracția pe care o resimte față de Hardin. Și-ar dori să poată scăpa de obsesia lui, dar… nu este chiar atât de ușor. Vor trece prin momente bune și momente rele, vor avea suișuri și coborâșuri, vor face greșeli și le vor repara, dar Hardin și Tessa nu se vor lăsa, și vor lupta pentru a fi împreună… chiar dacă universul pare să conspire ca ei să nu fie împreună.
DUPĂ CE NE-AM CERTAT este adaptarea cinematografică best-seller-ului scris de Anna Todd, After We Collided, și este continuarea romanului său best-seller After, care a devenit un eveniment internațional după ce a început ca fan-ficțiune pe platforma Wattpad. Seria After include cinci cărți scrise de Anna Todd care au fost citite de peste 1,5 miliarde de ori pe Wattpad. Editura Simon & Schuster a publicat patru cărți din serie și care au fost traduse și publicate apoi în 40 de țări.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (14 voturi, medie: 4,07 din 5)
Încarc...

1h 45m 2020

 • NETUSubtitrat Romana - CAM
 • DoodStreamSubtitrat Romana - CAM
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/96681/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Daca nu va descurcati cu site-ul dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.
Am adaugat sectiune de cereri, daca nu gasiti ceva pe site dati un click aici

Comentarii 9

 • dumitrela - 08 octombrie, 2020

  DECE NU E IMAGINEA CLARA??

  • FSGratis - 08 octombrie, 2020

   Este filmat in cinema. Versiunea HD apare pe 23 octombrie dupa cum deja am zis.

 • FSGratis - 08 octombrie, 2020

  S-a adaugat subtitrare romana. HD apare pe 23 octombrie.

 • Fie - 13 septembrie, 2020

  Când apare cu subtitrare și HD

  • FSGratis - 13 septembrie, 2020

   Nu stim inca…o sa anuntam.

 • FSGratis - 06 septembrie, 2020

  Fara subtitrare, calitate CAM (filmat la cinema).
  Pana apare alta optiune, am pus asa pentru cei nerabdatori, pentru restul, actualizam aici cand apare HD/Subtitrat.

  • FSGratis - 01 octombrie, 2020

   Nu stim exact, verificati periodic pagina, cand o sa apara o sa actualizam si lasam comentariu.

  • Raluca - 01 octombrie, 2020

   Când apare?

  • Monica - 11 septembrie, 2020

   Și când apare