Alien Reign of Man

Alien Reign of Man

Liniștiți pe o planetă îndepărtată, o echipă trebuie să lupte cu extraterestrii și să activeze o mașină menită să restaureze Pământul cu un timp înainte de căderea sa.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (6 voturi, medie: 2,50 din 5)
Încarc...

1h 25m 2017

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 1

  • Nae - 27 decembrie, 2020

    O mare prostie!!!! Cred ca regizorul ori a fost beat manga ori nu e regizor.!! E greu de inteles cum poti produce asemenea imbecilitate din toate punctele de vedere, scenariu, regie, actori, joc actoricesc, efecte….. Penibil. Parerea mea.