All in My Family

All in My Family
Image All in My Family

După ce a început o familie proprie în America, un cineast homosexual își documentează procesul de acceptare al familiei sale chineze, tradiționale.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 39m 2019

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
  • OkStreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/67045/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/67045/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Distributie
Comentarii 0