Amanda & Jack Go Glamping

Amanda & Jack Go Glamping

Odată cu căsătoria și cariera sa împotriva corzilor, autorul inselat Jack Spencer călătorește cu soția sa, Amanda, într-o retragere izolată în căutarea unei scântei. Când o rezervare dublă surpriză își găsește retragerea privată, în afară de privat, Jack se învârte într-o explorare comică a iubirii, a viselor pierdute, a înțelepciunii orașului mic și a prieteniei cu un măgar în miniatură pentru a trece peste el înainte de a pierde tot ceea ce îi este drag.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 34m2017

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0