Army of One

Army of One

Aflati într-o drumeție, locotenent în Forțele Speciale Brenner Baker și sotul ei se întâlnesc cu membrii unui cartel. Soțul ei e ucis și ea e lăsată,aproape moartă. Cartelul a făcut două greșeli, ucigându-i soțul și lăsând-o pe ea în viață. Nu vor trăi pentru a mai face altă greseală.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

1h 27m2020

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • DoodStreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/110514/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0