The Art of Self-Defense

The Art of Self-Defense

Casey este atacat la întâmplare pe stradă și intră într-un dojo local condus de un Sensei carismatic și misterios, în efortul de a învăța cum să se apere. Ceea ce descoperă este o lume sinistră de fraternitate, violență și hipermasculinitate și o femeie care se luptă pentru locul ei în ea.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 44m2019

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • FembedSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/89978/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 1

  • lilly - 10 iulie, 2020

    Un film nu foarte alert dar cu siguranta merita timpul tau.