Between Worlds

Between Worlds

Joe – un șofer de camion nefericit bântuit de amintirea soției și copilului său decedat – o întâlnește pe Julie, o femeie talentată spiritual, care își ajută ajutorul într-un efort disperat de a găsi sufletul pierdut al fiicei sale comatoase. Dar spiritul soției moarte a lui Joe se dovedește mai puternic, deținând trupul tinerei femei și hotărât să-și stabilească afacerea neterminată cu cei vii.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 4,50 din 5)
Încarc...

1h 30m 2018

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • OkStreamSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/67708/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/67708/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0