Big Jake

Big Jake

În această peliculă western plină de acţiune, John Wayne joacã rolul lui Big Jake McCandles, un soț care nu şi-am mai vãzut soţia de peste 18 ani. El se întoarce acasã dupã ce nepotul sãu este rãpit de o bandã de nelegiuiţi. În timp ce oamenii legii pornesc în cãutarea rãufãcãtorilor la volanele unor automobile pretenţioase, Jake încalecã împreunã cu un şerpaş indian (Bruce Cabot), luând cu el o cutie plinã cu bani, chiar dacã nu plănuieşte sã restabileascã dreptatea la frontierã oferind rãscumpãrarea cerutã. Un film presãrat cu umor şi cu schimburi de focuri de primã clasã, o descriere realistã a ultimelor zile de existențã a frontierei vestului sãlbatic.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

1h 50m1971

  • NETUSubtitrat Romana - SD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0