Blood & Orchids

Blood & Orchids

Hester Murdoch este găsita goala și aproape bătuta până la moarte de patru tineri hawaiieni pe plajă și dusa la spital. Unii dintre bărbați nu au vrut să se implice, temându-se că ar putea fi învinuiți, pentru că era albă, dar o fac oricum. Aproape imediat toată lumea suspectează că ei sunt de vină. Când mama lui Hester, Doris, află ce s-a întâmplat cu adevărat, temându-se de un scandal, o forțează pe fiica ei să dea vina pe bărbații care au salvat-o, că au violat-o și au bătut-o. Depinde de detectivul Curt Maddox să afle ce s-a întâmplat cu adevărat și de avocatul lor hawaian să facă imposibilul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

4h 0m 1986

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/115795/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0