Boa vs. Python

Boa vs. Python

După ce un om de afaceri excesiv de ambițios transportă un piton de 80 de metri în Statele Unite, bestia scapă și începe să lase în urmă o urmă de victime umane. Un agent FBI și un specialist în șarpe vin cu un complot pentru combaterea creaturii prin a-l opri pe un constrictor de bioinginerie, de 70 de metri. Este vorba despre doi șerpi grozavi care șerpesc minunat împreună!

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 2,50 din 5)
Încarc...

1h 32m2004

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/81448/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/81448/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 2

  • Allex - 13 iunie, 2020

    urat prea repede sa miscat serpii aceia … mare plictisealaaaaa film ieftin nu va pierdeti timpul .

  • mariana - 27 aprilie, 2020

    Un film devenit banal, cand vezi un King Kong faci o comparatie fara sa vrei. In rest, gagici goale si armament cat vrei, tintasi slabi. Un film de altfel, distractiv.