Boy Meets Gun

Boy Meets Gun

Când Maarten Moreau, un profesor de biologie evoluționistă plictisit și trist, se trezește în mijlocul unui jaf, pune mâna din greșeală pe arma crimei. Cuprins de un nou apetit pentru viață, Maarten decide să păstreze arma și astfel înflorește o adevărată poveste de dragoste între bărbat și armă, dar consecințele nu întârzie să apară.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 24m 2019

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/116016/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0