Breach (Anti-Life)

Breach

Aflat pe punctul de a deveni părinte, un tânăr mecanic aflat la bordul unei uriașe nave spațiale interstelare devine piesa centrală în lupta împotriva unei forțe exterioare malefice care intenționează să folosească nava în chip de armă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (7 voturi, medie: 2,43 din 5)
Încarc...

1h 32m2020

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • DoodStreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/104648/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 2

  • Nae - 26 decembrie, 2020

    Un film rasuflat rau. Scenariu fumat de f.multe alte sf-uri si o realizare jalnica. Inca nu realizez cu a putut B. Willis sa joace in asemenea porcarie!!!!

    • J - 02 ianuarie, 2021

      sti ce nu inteleg ? in anul respectiv au nave spatiale dar tot cu arme cu cartus folosesc nu au lasere sau tehnica avansata de lupta .