Bridgend

Bridgend

De-a lungul unei perioade de 5 ani în Bridgend, Țara Galilor, 79 de oameni, mulți dintre ei adolescenți, s-au sinucis fără a lăsa nici un indiciu de ce . Acesta este punctul de plecare pentru această dramă socială, misterioasă. Sara și tatăl ei, Dave , se mută într-o localitate care e bântuită de sinucideri, iar asta se petrece mai ales în rândul tinerilor. Aici, Sara, se îndrăgostește de Jamie, unul dintre localnici, iar Dave încearcă să oprească misteriosul lanț de sinucideri.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 35m 2015

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0