Cahill U.S. Marshal

Cahill U.S. Marshal

Tânărul J. D. Cahill este închis, în urma unui scandal provocat într-un saloon din Vestul Sălbatic. Alături de el, stau închişi trei răufăcători. Aceştia îl conving pe Daniel şi pe fratele lui, Billy, să participe la jefuirea unei bănci, cu promisiunea că nimeni nu va fi rănit. Dar, în timpul jafului, doi oameni sunt răpuşi, iar cei doi fraţi sunt luaţi ostateci. Din fericire, tatăl lor, Marshal Cahill, soseşte la timp în oraş pentru a-şi elibera fiii şi pentru a-i pedepsi pe vinovaţi.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 43m1973

  • NETUSubtitrat Romana - SD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0