Carriers

Carriers

Un virus mortal s-a răspândit pe tot globul. Contagiunea este peste tot, nimeni nu este în siguranță și nimeni nu poate fi de încredere. Patru prieteni se întorc pe drumurile din spate ale Vestului American în drum spre o plajă utopică retrasă din Golful Mexic, unde puteau aștepta pașnic pandemia. Planurile lor iau o întorsătură sumbră când mașina lor se descompune pe un drum izolat începând un lanț de evenimente care le va sigila soarta.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (9 voturi, medie: 3,89 din 5)
Încarc...

1h 24m2009

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/86853/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/86853/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0