Chinatown: Cartierul chinezesc

Chinatown

Ochiul privat, Jake Gittes, trăiește din climatul moral murdar al regiunii sud Californiene, înainte de al doilea război mondial. Închiriat de o frumoasă femeie mondenă pentru a investiga afacerea extramaritală a soțului său, Gittes este adus într-un șir de acțiuni duble și înșelătorii mortale, descoperind o rețea de scandaluri personale și politice care se prăbușesc împreună.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 11m1974

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/74028/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/74028/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 1

  • Gheorghe - 29 martie, 2020

    Un thriller minunat. care pe masura ce se deruleaza ne implica intr-o retea de mister (conspiratie), cu masini si imbracaminte potrivita perioadei, cu doi actori stralucitori Nicholson (in special) si Dunaway(femeie fatala). Interesanta va fi si vizionarea continuarii ,,The two jakes 1990 – Cartierul chinezesc 2,, cu acelasi personaj J.J.Jeke Gittes, postata pe acest site.