Centurion

Centurion

În anul 117 e.n. Imperiul Roman se extinde din Egipt în Spania şi în Est, până la Marea Neagră. Însă în timpul invaziei provinciei Britannia un atac neaşteptat al picților asupra unui punct de observaţie în teritoriul inamic le crează dificultăţi romanilor. Quintus , singurul supravieţuitor al acestui atac se alătura legendarei Legiuni a IX-a, condusă de generalul Virilus , pentru a-l ucide pe conducătorul picților Gorlacon şi pentru a-i şterge pe membrii acestui trib sălbatic de pe faţa pământului.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (6 voturi, medie: 4,83 din 5)
Încarc...

1h 37m2010

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0