Man Bites Dog -C'est arrivé près de chez vous

C'est arrivé près de chez vous

Aș spune că filmul lui Remy Belvaux este unul dintre cele mai șocante filme. Plin de violență sadică, de gesturi violente gândite inteligent, C`est arrive pres de chez vous e un film care sugerează inclinația umană spre violență. Filmat alb negru și cu o cameră aflată foarte des în mișcare, C`est arrive pres de chez vous debutează violent cu o scenă în care un bărbat ștrangulează cu o plăcere sadică o străină aflată într-un tren. Această activitate este înregistrată de o echipă de filmare, care realizează un film despre viața lui Ben, un criminal în serie, un hoț, un violator, dar care sub un zâmbet frumos este și un om sociabil bun la toate.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 36m1992

  • NETUSubtitrat Romana - SD
  • Ok StreamSubtitrat Romana - SD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/104837/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0