Christmas Blood

Juleblod

Criminalul este prins după ce a terorizat și ucis oameni în noaptea de Crăciun din ultimii 13 ani în Norvegia. După ce a stat închis aproape 6 ani, psihopatul scapă cu câteva zile înainte de noaptea de Crăciun. Poliția urmărește următoarea țintă a psihopatului ce se afla într-un mic sat din partea de nord a Norvegiei. Un grup de prieteni se reîntâlnesc în același sat și, în mod neașteptat, fac parte din planul lui Moș Crăciun.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

1h 44m2017

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • Ok StreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/104758/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0