Chuck Norris vs Comunism

Chuck Norris vs Comunism

Unii dintre voi probabil că vă amintiţi de acele seri în care nu încăpeam într-un mic apartament de la bloc uitându-ne la video, au fost acele zile în care filmele capitaliste erau singura fereastră spre lumea liberă sau cel puţin lumea pe care noi o considerăm liberă. O lume liberă din care, în sărăcia noastră, furam imagini, din care ne alegeam eroii. Acţiunile stupide ale filmelor cu Chuck Norris şi Van Damme aproape că nici nu mai contau, căscam gura fascinaţi la mașinile explodate, casele luxoase şi magazinele pline ale americanilor iar apoi ieşeam în faţa blocului şi deveneam peste noapte eroi. Timpul a trecut şi ajungând în zilele noastre ne regăseşte uitându-ne tot la filme, casetele video au dispărut, a apărut Internetul şi torrentele. Acum suntem “liberi” şi încă ne uităm “ilegal”. Ar fi o ipocrizie să ne batem cu pumnul în piept cum o fac alţii spunând că nu s-au uitat niciodată la filme piratate. Dacă nu e aşa, atunci ce căutaţi aici ? Chiar “ei” cei de acum 30 de ani sunt cei care nu au vrut să distrugă această reţea pentru că tot ei se uitau la filme capitaliste, de la ofiţerii de securitate, la procurori, miliţieni şi oameni din structurile partidului comunist iar nu mare ne este mirarea când abia acum aflăm că cel care a organizat totul a fost ofiţer acoperit de securitate, unul dintre puţinii ofiţeri în faţa căruia ar trebui să ne scoatem pălăria, Teodor Zamfir.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 20m 2015

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Distributie
Comentarii 0