Come Away

Come Away

Înainte ca Alice să pornească către Țara Minunilor, și Peter sa devină Peter Pan, ei au împărțit același cămin, având părinți comuni. Când fratele lor cel mare a murit într-un accident de mașină, s-au văzut puși în situația de a-și salva părinții din spirala deznădejdii și a disperării în care i-a aruncat drama pierderii primului lor copil. Însă misiunea lor este mai dificilă decât au crezut, iar singura soluție pare a fi evadarea într-un tărâm imaginar, fantastic.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 34m 2020

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/116690/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0