French Connection II

French Connection II

French Connection II: Conexiune Franceza 2: „Popeye” Doyle călătorește la Marsilia pentru a-l găsi pe Alain Charnier, contrabandistul cu droguri care l-a evadat la New York.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 59m1975

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/74075/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/74075/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 1

  • Constanta - 29 iunie, 2020

    Superfilm, supersubiect, superregie, GENE HACKMAN =INEGALABIL ….à propos , titlul corect este FILIERA FRANCEZĂ II, urmare a unui alt film de referinţă (tot cu GENE HACKMAN) FILIERA FRANCEZĂ I (1971)