The Tree of Life

The Tree of Life

Povestea impresionistă a unei familii din Texas din anii ’50. Filmul urmărește călătoria de viață a fiului cel mai mare, Jack, prin inocența copilăriei până la anii săi deziluziați de adult, în timp ce încearcă să împace o relație complicată cu tatăl său. Jack își găsește un suflet pierdut în lumea modernă, căutând răspunsuri la originile și sensul vieții, în timp ce pune la îndoială existența credinței.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 19m2011

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/84778/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/84778/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0