Daring to Dream: England's Story at the 2018 FIFA World Cup

Daring to Dream: England's Story at the 2018 FIFA World Cup

În vara lui 2018, echipa de fotbal din Anglia a sfidat așteptările de a ajunge în semifinalele Cupei Mondiale FIFA ™, obținând cel mai bun rezultat al turneului în 28 de ani și devenind eroii națiunii. Urmărind maximele și valorile minime ale călătoriei echipei Angliei, inclusiv cele mai importante momente de la toate meciurile Angliei și fiecare gol; aceasta este modalitatea perfectă de a ușura momentul în care o țară a îndrăznit să viseze că fotbalul vine acasă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 42m 2018

  • NETUFara subtitrare - HD
  • JetloadFara subtitrare - HD
  • MixdropFara subtitrare - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/70378/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/70378/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0