Dead Man Walking - Plimbarea omului mort

Dead Man Walking

Susan Sarandon o interpretează pe sora Helen Prejean, o călugăriţă care se ocupa de educaţia copiilor într-un cartier sărac de negri. Matthew Poncelet este un deţinut foarte periculos care urmează să fie executat pentru că a violat şi a ucis un cuplu de adolescenţi. Sora Helen acceptă să fie mentorul său spiritual pentru ultimele sale zile în speranţa că-i va izbăvi sufletul. Este pentru prima dată când face acest lucru, iar misiunea ei este foarte dificilă, mai ales că este condamnată de părinţii adolescenţilor ucişi. La început Matthew nu vrea să-şi asume responsabilitatea pentru îngrozitoarea sa faptă, aruncând toată vina asupra complicelui cu care era în acea noapte. Încercând să-şi obţină anularea execuţiei pe ultima sută de metri, Poncelet arată prin discursurile sale că este de fapt un rasist. Călugăriţa însă nu va renunţa la lupta cu demonii condamnatului încercând să-l determine să-şi mărturisească păcatele.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 2m 1995

  • NETUSubtitrat Romana - SD
  • UserloadSubtitrat Romana - SD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/113340/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0