Disturbia

Disturbia

Kale este un adolescent în vârstă de 17 ani plasat sub arest la domiciliu după ce și-a lovit profesorul. El este închis în casa lui și decide să-și folosească timpul liber pentru a-și spiona vecinii. Lucrurile încep să devină ciudate când oaspeții intră în casa lui Turner și nu mai iasă. Kale și prietenii săi, Ronnie și Ashley, încep să devină din ce în ce mai interesați de ceea ce se întâmplă de fapt în casa lui Robert Turner.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 45m2007

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0