Dracula

Dracula

Este o poveste de dragoste atât de tulburătoare și cu rezonanțe atât de adânci, încât a fost apreciată ca una dintre cele mai mari povești epice ale tuturor timpurilor.
Pelicula urmărește evoluția chinuită a acestui prinț din Transilvania, cumplit de seducător, care se mută din estul Europei în Londra sfârșitului de secol al IXX-lea. După veacuri întregi petrecute în singurătatea castelului său în ruine, atracția sa față de omenire a devenit îndrazneață și plină de dorință. Atingând formă umană, după ce și-a pierdut-o pe a sa, povestea lui vorbește despre damnare și izbăvire, despre groază și pasiune romantică, despre renunțare și sacrificiu.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 8m1992

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0

Dracula

Anulat1 Sezoane - 10 Episoade

Dracula serial online subtitrat HD.Este sfârșitul secolului al XIX-lea, iar misteriosul Dracula a ajuns la Londra, pozând ca un antreprenor american care vrea să aducă știința modernă în societatea victoriană. Este interesat în special de noua tehnologie a energiei electrice, care promite să lumineze noaptea – utilă pentru cineva care evită soarele. Are însă un alt motiv pentru călătoriile sale: speră să se răzbune pe cei care l-au blestemat cu nemurirea secole mai devreme. Totul pare să meargă conform planului … până când devine infatuat cu o femeie care pare a fi o reîncarnare a soției sale moarte.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (7 voturi, medie: 4,86 din 5)
Încarc...

60m 2013

Comentarii 0