El inconveniente - One Careful Owner

El inconveniente

Când Sara are ocazia de a cumpăra casa visurilor sale, nu-i vine să creadă cât este de norocoasă. Casa e spațioasă și luminoasă, cu priveliști spectaculoase și mai e și foarte ieftină. Nu există decât un „mic” inconvenient: Lola, actuala proprietară, în vârstă de 80 de ani, o să locuiască acolo până la moarte. Teoretic, Sara nu ar trebui să aștepte mult până când casa va fi a ei. Lola a avut deja două operații la inimă și fumează și bea foarte mult. Așa că Sara se hotărăște să riște și să aștepte. Însă, ca multe altele în viață, lucrurile nu merg exact așa cum sperase. Lunile trec, iar Lola pare mai plină de viață ca oricând. Și ca situația să fie și mai rea, viața lui Sara începe să se prăbușească în jurul ei, după un eveniment neașteptat.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 34m 2020

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/119162/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0