Elena et les hommes

Elena et les hommes

Prinţesa poloneză Elena este convinsă că s-a născut pentru a ajuta toţi bărbaţii aflaţi în impas. Astfel ea este interesata doar de bărbaţii care au nevoie de ea, iar în momentul în care îşi îndeplineşte misiunea îi părăseşte. Însă toate astea până-n momentul în care-l întâlneşte pe Francois Rollan, ministrul războiului care are foarte multe probleme. Ca de obicei Elena se oferă să-l ajute însă sfârşeşte prin a se îndrăgosti de el ceea ce-i va crea foarte multe probleme.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 35m1956

  • NETUSubtitrat Romana - SD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0