Enchanted

Enchanted

Frumoasa prințesă Giselle este alungată de o regină malefică din țara ei magică, animată muzicală și se regăsește în realitatea cruntă a străzilor din Manhattanul actual. Șocată de acest mediu ciudat și nou care nu funcționează într-o bază „fericită niciodată”, Giselle este acum prinsă într-o lume haotică, cu mare nevoie de fermecare. Dar, atunci când Giselle începe să se îndrăgostească de un avocat fermecat de divorț, care a venit în ajutorul ei – chiar dacă i se promite deja un prinț de poveste perfect înapoi acasă – trebuie să se întrebe: Poate o viziune de poveste despre romantism să supraviețuiască în lumea reala?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 2,00 din 5)
Încarc...

1h 47m2007

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/55301/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0