• NETUSubtitrare Engleza - HD

INFO (!) La playerul NETU este necesar sa dati click intai pe butonul de play in cercul alb apoi pe cel galben ca sa functioneze. Este o metoda anti-roboti! De asemenea, daca aveti adblock este posibil sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti "romanian" sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!

Daca intampinati o problema intrati pe pagina Informatii / Ajutor unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 15

 • ionela - 08 octombrie, 2021

  cand apar subtitrarile ,va rog ??????

 • Valle - 16 iunie, 2021

  La sezonul 4 cand va întra subtitrarea în romana?

 • Silvy - 02 martie, 2021

  Nu ştiu cum să încep. Am vrut, vreau să scriu câteva împresii despre acest serial şi nu ştiu cum să o fac. Sunt convinsă că nu o să-mi publicaţi acest comentariu, dar nu asta este important. Pentru mine ar însemna foarte mult să ştiu dacă este corect cum gândesc. Câţi dintre noi, care ne-am născut în familii modeste, am învăţat în şcoli publice, dând zeci de examene, când o viaţă am trăit din simbrie, făcând economii drastice pentru a ne cumpăra o casă şi o maşină, nu am, visat la această elită a societăţii pentru care banul este doar o sursă de perpetuă îmbogăţire, câţi dintre noi nu am visat să ne trăim existenţa într-un conac de lux cu servitori, maşini scumpe şi mâncăruri alese, să ne petrecem vacanţele pe plaje însorite şi avionul personal să ne aştepte pentru a ne duce să cinăm la Paris sau Londra? Văzând acest serial, după Revenge, credeţi-mă că mi-a pierit tot cheful. Atâta ură, discordie, secrete devastatoare, bani mânjiţi de sânge, homosexuali care se sărută îndelung, bunici despuiate care se culcă fără jenă cu tineri ce le-ar putea fi nepoţi, desfrâu, o abundenţă şi risipă deşănţate, dorinţe animalice de răzbunare, mi-au produs greaţă. Pentru nimic în lume, nu aş putea să trăiesc într-un astfel de mediu toxic. Cred că ADN-ul acestor superbogaţi ai lumii, pe care actorii acestui serial îi interpretează magistral, diferă totalmente de al nostru. Vă mulţumesc pentru munca dvs., pentru efortul de a ne oferi o altă faţetă a lumii, pe care, altfel,  nu am fi cunoscut-o niciodată!

 • Andrew - 06 noiembrie, 2020

  buna,nu stiu de ce dar serialul se incarca foarte greu,si m-am gandit ca poate este de la net-ul meu insa am si chemat ieri oameni sa verifice si totul este in regula,dar filmul tot greu se incarca,ma gandeam ca ,poate,este de la server ceva????

 • Alex - 13 aprilie, 2020

  Cand va aparea subtitrarea episodului 17 sez 3 ? ?

  • FSGratis - 13 aprilie, 2020

   A fost adaugata.

 • BOASA BOSILOR - 11 aprilie, 2020

  eu sunt multumita atata timp cat apar integral la scurt timp dupa ce apar la ei plus subtritrare in engleza! VA multumesc si sper sa continuati

 • Darie Andreea - 31 martie, 2020

  Când va apărea urmatorul episod?

  • FSGratis - 31 martie, 2020

   3-4 aprilie

 • MaraC - 24 martie, 2020

  De exemplu, episodul 12 nu are subtitrare. Si am verificat, caci altfel nu aveam de unde sa stiu! Atitudinea lasa de dorit!

  • FSGratis - 24 martie, 2020

   Nu e vorba de nici o atitudine. La episodul 12 a fost o eroare, nu s-a selectat romana prima cand s-a adaugat.
   Astfel de erori se pot raporta, ca toata lumea greseste, afirmatia ta a fost ca sunt episoade care nu au, adica mai multe, nu doar episodul 12. In loc sa se lase un comentariu informativ „e o eroare la ep12”, se lasa cu „intrati pe alte siteuri”. Majoritatea nu intelegeti ca e un site gratuit, pentru perfectiune, exista abonament la netflix.

 • MaraC - 24 martie, 2020

  intrati pe alte site uri care au si subtitrarea. Eu le-am gasit, doar aici nu sunt!

  • FSGratis - 24 martie, 2020

   Ai nevoie de ochelari.
   Episoadele au subtitrare de cand au aparut, comentariul ala e DIN DECEMBRIE, cand nu exista subtitrare.
   Nu mai faceti afirmatii fara sa verificati.

 • licuta12 - 03 decembrie, 2019

  pe cand subtitrarea ????..sunt postate episoadele cam de mult timp…va rog…

  • FSGratis - 03 decembrie, 2019

   In momentul in care o sa apara subtitrarea o s-o adaugam.
   Din pacate dureaza mai mult deoarece traducatorul are si alte seriale la rand, insa vor fi traduse cu siguranta si acestea.