Foundation 1x5

Episodul 5

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La playerul NETU este necesar sa dati click intai pe butonul de play in cercul alb apoi pe cel galben ca sa functioneze. Este o metoda anti-roboti! De asemenea, daca aveti adblock este posibil sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti "romanian" sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!

Daca intampinati o problema intrati pe pagina Informatii / Ajutor unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 2

  • Nelu 61 - 28 noiembrie, 2021

    Doar 3 ??? Atât ai găsit ? Din 7 Fundații ale lui Asimov plus una a ”prietenilor”? -1) Preludiul Fundației -2) Fundația -3)Fundația și Imperiul -4)Adoua Fundație -5)Marginea Fundației -6)Fundația și Pământul -7)Fundația renăscută Acesta este ciclul Fundației dar ar trebui început cu ciclul Roboticii pentru că există o mică legătură .

  • johny69 - 17 octombrie, 2021

    daca un ”privitor”urmareste serialul si nu a citit tot ciclul Fundatiei(7 volume + inca vreo 3 pe care le stiu ) va fi dificil sa inteleaga filmul…parerea mea…! Fundatia lui Asimov poate fi clasata intre primele 10 opere SF ale lumii,dar redarea sa cinematografica …cred ca este o intreprindere tare dificila….!Eu voi urmari cu drag aceasta incercare….! Incercati sa cititi si ciclul Fundatie…!Nu veti regreta…!