Kung Fu 1x8

Episodul 8

 • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La playerul NETU este necesar sa dati click intai pe butonul de play in cercul alb apoi pe cel galben ca sa functioneze. Este o metoda anti-roboti! De asemenea, daca aveti adblock este posibil sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti "romanian" sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!

Daca intampinati o problema intrati pe pagina Informatii / Ajutor unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 2

 • M - 16 aprilie, 2021

  buna… multumim pentru serial, rugaminte: daca nu exista o subtitrare decenta in RO, mai bine o lasati in engleza… cea de acum e horror, facuta cu google translate si luata copy-paste fara vreun discernamint

  a citit cineva subtitrarea inainte sa o postati?… avem de ex „daca doriti sa tren” (to train = a se antrena), „zhilan a fost imbracat acest lucru” (a purtat asta), „se pare ca un fel de macara” (crane) – se vede si in imagine ca e vorba de un cocor… si continua: „macarale reprezinta intelepciunea” (:D), „a lovit cluburi”, „de ce ai trage un pistol pe mine”, „haide, tort de mine”…… – serios acum, e pacat de serial… mai bine in engleza, macar e corecta

  multumim anticipat

  • FSGratis - 21 aprilie, 2021

   Verific, nu le facem noi, le luam si noi de pe site-urile de subtitrari…