• NETUSubtitrat Romana - HD
 • DoodStreamSubtitrat Romana - HD
 • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/206885/2/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/206885/2/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 3

 • Cris - 26 ianuarie, 2021

  Ma încă ceva ce drk.
  Aseară puteam sa intorc ecranul tel sa vad și eu filmul calumea.
  Acum sta blocat în mod portret.
  L-am blocat și eu și l-am dezactivat modul.
  Și degeaba.

 • LOOCKDOWN - 29 martie, 2020

  intradevar este un serial bun ! lam terminat de vazut pana aici !! stie cineva daca sa terminat sezonul ? sau cand va fri urmatorul epsod/sezon?

 • Red - 29 decembrie, 2019

  Este numit cel mai bun serial la care nu se uita nimeni.
  Dupa seria 3,a fost anulat si,la cererea fanilor,Amazon s-a implicat,personal prin efortul lui Jeff Bezos,el insusi fan The Expanse.
  Asa apare seria 4 si ce va mai urma.
  Este un serial bun,te tine in priza,dar va recomand si cartile James S.A. Corey, intelegi mai bine serialul daca citesti intai cartile.