The Luminaries 1x5

Episodul 5

 • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 2

 • Raboj Mariana - 04 iunie, 2020

  Buna…am deschis cateva seriale din 2020 si la nici unul nu am gasit si subtitrare in limba romana, toate sunt doar pentru…englezi? Eu sunt romanca, nu stiu limba engleza…doream sa urmaresc filme si seriale pe acest site, ce sa fac, sa renunt? Imi pare tare rau, sincer …

  • FSGratis - 04 iunie, 2020

   Pai si daca nu a aparut subtitrare la ele, trebuia sa nu le punem?
   Sunt foarte multe si subtitrate in romana, nu le facem noi subtitrari deci automat nu avem ce sa facem. Pe orice site ati intra sunt tot in engleza. Dar repet, sunt multe in romana, cautati cu atentie.