• NETUSubtitrat Romana - HD
  • DoodStreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/221896/2/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 2

  • Leo - 13 februarie, 2021

    Nimic mai fals… Crina. Mai repede vezi TBBT apoi te apuci de YS, poate si din perspectiva faptului ca TBBT e TOT serialul (el fiind terminat). Plus ca sunt doua seriale cu “teme” 90% diferite.

  • Crina - 23 aprilie, 2020

    super serial recomand sa il vedeti inaintea teoriei bib bang daca vreti sa stiti mai multe lucruri despre sheldon , mie mi a schimbat partial opinia despre el