• NETUSubtitrat Romana - HD

SUNET FARA IMAGINE (!) Daca nu aveti imagine ci doar sunet, e din cauza ca adblock blocheaza imaginea pe playerul NETU, problema a aparut astazi. Pana se rezolva o sa trebuiasca sa dezactivati adblock.
INFO (!) La playerul NETU este necesar sa dati click intai pe butonul de play in cercul alb apoi pe cel galben ca sa functioneze. Este o metoda anti-roboti! De asemenea, daca aveti adblock este posibil sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti "romanian" sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!

Daca intampinati o problema intrati pe pagina Informatii / Ajutor unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 5

 • Camelot - 25 decembrie, 2021

  e genial serialu ăsta şi mai genial e dacă ai văzut înainte tbbt

 • Leo - 18 octombrie, 2021

  Cata nesimtire ati pus subtitrat in romana si nu are asa ceva…..asa faceti voi trafic pe site? cu minciuni?

  • FSGratis - 19 octombrie, 2021

   Ce episod? Se poate sa fie o eroare, nu trebuie sa comentezi asa arogant.

 • Leo - 13 februarie, 2021

  Nimic mai fals… Crina. Mai repede vezi TBBT apoi te apuci de YS, poate si din perspectiva faptului ca TBBT e TOT serialul (el fiind terminat). Plus ca sunt doua seriale cu „teme” 90% diferite.

 • Crina - 23 aprilie, 2020

  super serial recomand sa il vedeti inaintea teoriei bib bang daca vreti sa stiti mai multe lucruri despre sheldon , mie mi a schimbat partial opinia despre el