Fast And Furious 9 (F9)

F9

Dom Toretto duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. De data aceasta, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată: un bărbat care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob. Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viață, vechi dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi testat mai mult ca niciodată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 3,67 din 5)
Încarc...

2h 25m 2021

 • NETUSubtitrat Romana - CAM

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 5

 • vasy - 01 iunie, 2021

  oare va fi și 10 sau sa terminat de tot

  • crispy - 11 iunie, 2021

   Partea 10 va si impartita in doua .

 • crispy - 27 mai, 2021

  Varianta buna posibil sa apara in iulie- august.

 • FSGratis - 26 mai, 2021

  S-a adaugat subtitrare in romana.

 • FSGratis - 25 mai, 2021

  Filmul este filmat la cinema (CAM) si fara subtitrare momentan.
  Nu stim cand apare in HD.