Final Analysis

Final Analysis

Isaac Barr este psihiatru în San Francisco. Diana Baylor este pacienta lui, chinuită de amintirile unei întâmplări groaznice din trecut. Pentru a afla mai multe, Barr vorbeşte cu sora Dianei, Heather. Curând cei doi se trezesc implicaţi într-o aventură pasională.
Problema este însă că ea e căsătorită cu mafiotul Jimmy Evans, care de cele mai multe ori se comportă ca un tiran. Isaac îi cere lui Heather să divorţeze de soţul ei, dar ei îi e prea frică de ce ar face acesta dacă ar îndrăzni să-i propună aşa ceva. Starea ei de sănătate iese însă la iveală când bea. Într-o noapte neputându-se controla îl atacă pe soţul ei. Isaac îşi foloseşte influenta profesională ca să tragă câteva sfori pentru a o ajuta să scape de consecinţele faptelor ei dar devine tot mai nesigur şi neîncrezător, crezând că ea nu-i spune tot adevărul. Nici o faptă nu rămâne nepedepsită.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 57m1992

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • Ok StreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/108104/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0