Force of Habit - Puterea obișnuinței

Tottumiskysymys

Filmul prezintă viețile a diferite femei pe parcursul unei singure zile. Hilla pleacă într-o vacanță romantică și Emmi organizează o petrecere. Când se duc la școală cu Milja, o întâlnire cu un străin aduce o răsturnare neașteptată de situație. Emppu, o actriță tânără, este confuză în timp ce repetă pentru cel mai important rol al vieții ei. Aleksi, un procuror lipsit de experiență, se pregătește pentru primul lui caz la tribunal. Nijna, victima unei infracțiuni, așteaptă de ani să fie judecat în tribunal cazul ei. Miia organizează o petrecere a companiei, iar atmosfera se schimbă dramatic când colega ei, Katja, îi mărturisește că șeful i-a făcut avansuri. Filmul va arăta viața de zi cu zi într-o lumina nouă: chiar e posibil ca aceste lucruri să se întâmple cu adevărat în jurul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 15m 2019

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/116186/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0