Formentera Lady

Formentera Lady

Samuel este un bătrân muzician hippie care s-a stabilit la Formentera în anii 1970, când King Crimson și alte trupe rock britanice frecventau insula. Acolo locuiește auster, într-o casă amarata, fără lumină electrică sau luxuri inutile. Până când într-o zi, după mulți ani, primește vizita neașteptată a fiicei sale Anna și a nepotului său Marc. Anna, șomeră de ceva timp, spune că a trebuit să accepte un loc de muncă în Franța și este nevoită să-și lase fiul mic pe insulă cu bunicul Samuel.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 0m 2018

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/121463/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La playerul NETU este necesar sa dati click intai pe butonul de play in cercul alb apoi pe cel galben ca sa functioneze. Este o metoda anti-roboti! De asemenea, daca aveti adblock este posibil sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti "romanian" sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!

Daca intampinati o problema intrati pe pagina Informatii / Ajutor unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0