Four Good Days

Four Good Days

Molly, în vârstă de 31 de ani, o imploră pe mama ei înstrăinată, Deb, să o ajute să câstige o luptă împotriva demonilor săi interiori care au deturnat-o de la viață să normală. În ciuda tuturor învățămintelor pe care le-a tras în ultima decadă de dezamăgiri, durere și furie, Deb se aventurează într-o ultimă încercare de a o ajută pe fiica ei și a o salva din ghearele nemiloase ale unei dependențe de droguri care amenință să-i ia viață.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2021

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/116194/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0