Full Out: Povestea unei campioane

Full Out

Tocmai când se pregătea pentru Olimpiadă, viaţa gimnastei Ariana Berlin a luat o întorsătură neaşteptată, fiind victima unui accident de maşină îngrozitor. După o recuperare dificilă, îşi câştigă din nou încrederea în forţele proprii cu ajutorul unei trupe de hip hop, care o învaţă acest stil de dans. Apoi, datorită antrenoarei de renume mondial Valorie Kondos Field, este rechemată in lumea gimnasticii. Cu ajutorul lui Valorie, Ariana îşi câştigă un loc în echipa de gimnastică a unei universităţi celebre şi câştigă campionatul mondial, ceva la care visa de mult timp.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 30m2015

  • NETUFara subtitrare - HD
  • UserloadFara subtitrare - HD
  • DoodStreamFara subtitrare - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/105412/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/105412/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0