Giving Voice

Giving Voice

În fiecare an, mii de liceeni intră în competiția de monologuri August Wilson pentru șansa de a cânta pe Broadway. Acest film îi urmărește pe acești studenți, examinând modul în care Wilson și personajele sale vorbesc cu o nouă generație, inspirându-i să asculte cuvintele sale și să-și găsească propria voce.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m2020

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • DoodStreamSubtitrat Romana - HD
  • Ok StreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/104230/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/104230/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Distributie
Comentarii 0