Go Back

고백

Jiwon, o nouă polițistă extrem de motivată, o întâlnește pe Osun, o doamnă misterioasă, iar Jiwon se interesează de ea. Osun este asistentă socială și are un atașament puternic față de copiii abuzați și încearcă să-i ajute, dar zidul realității dure este prea înalt. Într-o zi fierbinte de vară, mesajul unui răpitor a fost răspândit de către mass-media și acest caz devine imediat o preocupare națională. Și Jiwon se îndoiește de corelația dintre acest caz și Osun.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 38m 2021

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/115863/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0