Guilty as Sin - Acuzatul

Guilty as Sin

O avocata de succes accepta sa apere un barbat acuzat ca si-ar fi omorat nevasta ca sa-i mosteneasca averea, dar pe parcursul procesului incepe sa aiba indoieli in privinta nevinovatiei lui. Desi David Greenhill pare vinovat la prima vedere, si chiar recunoaste ca e afemeiat si manipulator, Jennifer Haines il considera un caz care i-ar putea consolida cariera. Pregatirea procesului nu decurge insa cum se asteapta, caci David incepe incetul cu incetul sa o manipuleze. Mai mult, e la un pas de a o compromite cand, in prezenta altora, se comporta nefiresc de intim cu ea sau ii marturiseste lucruri pe care stie ca ea nu le mai poate dezvalui nimanui. Jennifer reactioneaza cu ostilitate la tacticile lui si, in scurta vreme, cei doi devin in mod paradoxal inamici, iar dintre ei dispare orice urma de incredere. Cand David reuseste sa o puna intr-o situatie care i-ar putea distruge cariera, Jennifer incepe pe cont propriu o ancheta a circumstantelor care au dus la moartea sotiei lui. Mai important decat procesul devine acest razboi psihologic dintre ei, in care Jennifer ajunge sa descopere care este adevarata miza a jocului pentru David.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 47m 1993

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/116809/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0