How to Marry a Millionaire - Cum să te măriți cu un milionar

How to Marry a Millionaire

Pelicula regizorului român Jean Negulesco, Cum să te măriți cu un milionar, ne prezintă o comedie romantică, având ca personaje principale trei tinere cu caractere foarte diferite, dar cu un obiectiv comun, acela de a-şi găsi soţi cu stare materială excelentă, care închiriază un apartament în Manhattan şi pozează în femei bogate. Soarta decide însă să le strice puţin planurile, făcându-le să aleagă în locul mariajelor comode, dragostea ce se naşte din cele mai neaşteptate încurcături. Dau strălucire peliculei, atât comicul de situaţie, cât şi abilitatea realizatorilor de a îmbina frumuseţea extraordinară a celor trei manechine cu micile lor defecte, cinismul uneia, ignoranţa alteia şi de ce nu, chiar miopia…

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 35m 1953

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0